Tutustu aitoon, dokumentoituun kamferirosmariini eteeriseen öljyyn. Luonnon parasta käden ulottuvilla
Sertifikaatit: BIOLOGINEN: Luomuviljelystä, ECOCERT FR-BIO-01 sertifioitu
Landema-merkki: Peräisin omista toimitusketjuistamme
Valmistusmaa: ESPANJA
Keräysmaa: ESPANJA
Kasvin osa: Kukintohuippu
Koostumus: 100 % puhdasta, luonnollista ja kokonaisvaltaista.
Hajuvivahteet: maalaistunnelma, kamferinen, tyypillinen, raikas
Valvottu ja pakattu työpajoissamme Ranskassa
Piktogrammi Peräisin omista toimitusketjuistamme
Viljely
Tämä pieni pensas, joka on suosittu Välimeren keittiössä, viljellään eri kemotyypeissä (kamferirosmariini, cineoli, linalooli, verbenoni), jotka tuottavat erilaisia eteerisiä öljyjä.
Valmistus
Hankimme kamferirosmariini eteeristä öljyä espanjalaiselta tislaajalta.
Viite: ROMAHE2B
Tuoteryhmä: ROSMARIINI
Uutostyyppi: Eteerinen öljy
INCI-koodi: 100 % ROSMARINUS OFFICINALIS LEHTIÖLJY (Syn: ROSMARINUS OFFICINALIS KUKKAÖLJY)
Valmistusmaa: ESPANJA
Keräysmaa: ESPANJA
Kasvin osa: Kukintohuippu
Yksityiskäyttöluokka: Ainesosa
Kasvitieteellinen nimi: Rosmarinus officinalis L.
Koostumus: 100 % puhdasta, luonnollista ja kokonaisvaltaista.
Villipiparminttu, yksi lukemattomista piparminttulajeista, kasvaa vain Keski- ja Etelä-Euroopassa. Sitä viljellään Pohjois-Amerikassa, koko Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa.
VESILÄMPÖTILA: 90–100 °C
HAUDUTUSAIKA: 5–10 minuuttia